Over ons

Herberg Stevensweert

Herberg Stevensweert doet met zijn naam eer aan de herberg die eeuwen geleden in het pand zat.

In de loop der jaren heeft het pand voornamelijk dienst gedaan als (bruin) café. Toen Pascalle en Marcus in 1996 het pand overnamen was het dat nog steeds. Dat veranderde echter binnen 6 weken. Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert was een feit. De grote opening was op Moederdag 1996. Na 10 jaar werd er opnieuw verbouwd en kreeg de Herberg een keuken naar de modernste eisen. 

In 2023 is er nogmaals gerenoveerd en kan de gast komen ontspannen in een sfeer geheel van deze tijd. Met aandacht voor detail zowel in de keuken als in het restaurant. Met een nieuwe naam: Herberg Stevensweert.

Marcus

Marcus Schmidt heeft Duitse roots en is zijn kokscarrière begonnen in Duitsland. Na ervaring te hebben opgedaan bij restaurant Bergbrunnen (1 Michelinster) waar Marcus Pascalle leerde kennen, en later restaurant Entenstube, besloot het tweetal om samen een eigen restaurant te beginnen. 
Inmiddels bestiert Marcus de keuken bij Herberg Stevensweert al 27 jaar. Zijn voorkeur gaat uit naar de Franse keuken met een moderne eigen twist waarbij hij de vegetarische gast niet vergeet.

Pascalle

Pascalle heeft van jongs af aan haar twee passies, horeca en reizen, gecombineerd. Na overal op de wereld gewerkt te hebben, kwam ze terecht bij restaurant Bergbrunnen waar ze Marcus leerde kennen. Na een gezamenlijk avontuur bij restaurant Entenstube kwam het stel in Stevensweert terecht. Naast haar rustige en sturende aanwezigheid in het restaurant is Pascalle ook degene die je alles kan vertellen over de wijnkaart, andere alcoholische en non-alcoholische versnaperingen en, haar grote hobby, de kaas op haar beroemde kaaswagen.

private dining

Herberg Stevensweert biedt de mogelijkheid om in een private sfeer te dineren voor groepen tot 12 personen. Ideaal voor zakelijke ontmoetingen of feestelijk dineren in een aparte setting. Vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee..
Reserveren