Champignons – Tomaten – Radijs - Avocado
Boskoop – Komkommer - Dashi Dressing - Wasabi
Pak Soi-Amandelmelk Schuim
verschillende toebereidingen van Pompoen-Kalfsjus
De eerste Zuurkool - Violette Druivenmosterd Sauce - Zoete Aardappel
Kervelknol - Livar Buikspek – Bramen - Cepes
Ruby Chocolade – Pinda – Karamel - Bessen Sorbet
Stroop | Dadels | Druiven | Brood
Framboos – Koffie - gekonfijte gele Bieten
Gerookte Sojasauce – Champignon - Parmezaan
Miso Hollandaise -Tomaten-Dille Olie
Doperwten – Cepes - Basilikumolie
Jam | Dadels | Druiven | Brood | Affineur Frederic van Tricht
Witte Chocolade – Mango - Kumquats
Zet in jullie agenda:
10, 11 & 12 oktober
Te reserveren voor het diner vanaf 18.00 uur
Zondags ook voor lunch vanaf 12.00 uur
(inloop tot 13.30 uur)