Gasten die zeer geregeld komen eten bij Herberg Stevensweert merkten de verandering in smaken op in de gerechten die Marcus bereidt. Heerlijke smaken zeggen ze. Wil Marcus een tipje van de sluier oplichten?
Nieuwe kruidenmengsels
Marcus maakt inderdaad gebruik van andere kruidenmengsels. Hij is bijzonder in zijn nopjes met het feit dat dat mensen opvalt. Maar vooral met het feit dat deze mengsels de mensen ook echt goed bevallen. Dat is een stimulans voor hem om verder te experimenteren met deze producten.
Exquisite-lijn van Wiberg
Sinds een tijdje maakt Marcus gebruik van de producten van Wiberg. Meer specifiek van de paarse lijn, de Exquisite-lijn. Hij is aangenaam verrast door de bijzondere kruidenmengsels, hun intense smaken en geuren die zijn gerechten net dat beetje extra geven. Kruidenmengsels die de beste kruiden bevatten uit alle delen van de wereld. Van veraf maar zeker ook van dichtbij. Dat levert bijzondere combinaties op. En dat proeven de gasten natuurlijk ook.
Verdieping
Naast het gebruik van de kruidenlijn van Wiberg verdiept Marcus zich meer en meer in het verfijnen van groentegerechten. Helemaal van deze tijd natuurlijk. De combinatie van deze twee interesses levert bijzondere gerechtjes op. Gerechtjes die ervoor zorgen dat het ook de vegetarische gast aan niets ontbreekt. De tijd dat deze gasten alleen een salade kon worden voorgezet ligt ver achter ons. Inmiddels is er steeds meer vraag naar de vegetarische menu’s. Ook doordat niet-vegetariërs kiezen voor dit menu. En dat geeft aan dat Marcus op de goede weg zit met zijn verfijningen.
Heerlijke smaken voor iedereen
Natuurlijk blijft Marcus op een zodanige manier koken dat iedereen die geïnteresseerd is in een culinaire ervaring, bij hem terecht kan. Vis en vlees blijven onderdeel uitmaken van de menu’s maar mét de overheerlijke kruidenmengsels en mét heerlijke groentegerechten én met aparte menu’s voor de vegetariër.