Het is weer zover. De Nationale restaurantweek. Ook Herberg Stevensweert doet mee.
De nationale restaurantweek
Eigenlijk een beetje vreemde naam. Nationale restaurantweek. Terwijl je de hele maand maart gebruik kunt maken van dit menu aangeboden via restaurantweek.nl.
De actie an sich is wel duidelijk. Via de restaurantweek kennis maken met restaurants die meedoen met een speciaal hiervoor samengesteld menu aan een gereduceerd tarief. Wellicht proberen gasten op deze manier wat makkelijker eens iets heel anders. Of gaan ze nu wel naar dat restaurant dat al een tijdje op hun lijstje staat.
Ook Herberg Stevensweert doet mee met twee menu’s. Zij bieden een 4-gangen Gault & Millau diner aan voor €60 inclusief 3 amuses. Daarnaast wordt er ook een vegetarisch Gault & Millau diner aangeboden inclusief 3 amuses voor €55. Tafels zijn te reserveren via restaurantweek.nl. Let wel, dit menu is zaterdags niet te reserveren.
Mosselen, mmm!
Zondag 30 maart is het weer mosseldag bij Herberg Stevensweert. Uiteraard hopen we tegen die tijd ook op een stralend zonnetje. Want ja, in het zonnetje is toch eigenlijk alles leuker. Genieten van een mosselpannetje bijvoorbeeld met lekker dikke frieten! Te reserveren voor lunch en diner.
Pasen
Het is niet te geloven. Carnaval is net achter de rug of we zijn alweer volop bezig met Pasen. Ook Pascalle en Marcus hebben hun menu’s on-line staan en het ziet er weer overheerlijk uit. Nemen jullie snel een kijkje? De menu’s zijn te reserveren voor Paaszondag 20 april en Paasmaandag 21 april (lunch en diner).
Zien we jullie een dezer dagen?
Gezellig!